Duusiak

Duusiak

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 109]

Pieczarki faszerowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszna,szybka i zaskakująca przekąska ;-) Smakuje wyśmienicie :) Polecam na imprezę lub jako dodatek do obiadu.

Pieczarki faszerowane

Składniki:

Pieczarki faszerowane

 

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki faszerowane
Pieczarki obrać i oderwać trzonek. Trzonek i parówkę pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Wszystko podsmażyć na rozgrzanym oleju. Przestudzić. Dodać jajko,bułkę tartą i przyprawić. Farszem napełnić pieczarki. Posypać startym żółtym serem. Pieczarki ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w 190 stopniach przez 15 minut.