Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Pieczarki panierowane 3

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Na początek pieczarki dokładnie umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny. Jajka wybić do miseczki, dodać przyprawę i odrobinę pieprzu oraz mą

Pieczarki panierowane 3

Składniki:

Pieczarki panierowane 3

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki panierowane 3
Na początek pieczarki dokładnie umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny. Jajka wybić do miseczki, dodać przyprawę i odrobinę pieprzu oraz mąkę,dokładnie wszystko wymieszać. Pieczarki dokładnie obtaczać w cieście potem obtaczać w bułce tartej. Smażyć na tłuszczu na złocisty kolor. Drobna przekąska i bardzo smaczna. Smacznego!:)