Sposób przygotowania:
Pieczarki z mięsem i jajkiem
Jajka gotujemy na twardo studzimy, obieramy i drobno kroimy. dodajemy do mięsa. Pieczarki myjemy i osuszamy. Wycinamy nóżki i drobno je kroimy.
Pokrojone nóżki podsmażamy chwile na maśle razem z drobno pokrojoną cebulą i też dodajemy do mięsa. Doprawiamy do smaku i nakładamy na pieczarki, zwilżonymi dłońmi robimy kuleczki i obtaczamy w bułce.
Smażymy na rumiano
Pokrojone nóżki podsmażamy chwile na maśle razem z drobno pokrojoną cebulą i też dodajemy do mięsa. Doprawiamy do smaku i nakładamy na pieczarki, zwilżonymi dłońmi robimy kuleczki i obtaczamy w bułce.
Smażymy na rumiano
BozenaMatuszczyk
katarzynka455
dziękuję bardzo:)