gosia p.

gosia p.

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1329]

Pieczarki zapiekane 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Kapelusze pieczarek obieramy, a ogonki odkrawamy...

Pieczarki zapiekane 2 Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pieczarki zapiekane 2

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki zapiekane 2
Kapelusze pieczarek obieramy, a ogonki odkrawamy. Kapelusze pieczarek układamy na blasze tak aby blaszki były do góry. Następnie posypujemy je solą i pieprzem. Kiełbasę kroimy w drobną kostkę i nakładamy na pieczarki. Ser żółty trzemy na tarce o grubych oczkach. Startym serem posypujemy kiełbasę na pieczarkach. Blachę z pieczarkami wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 20 minut (ser musi się roztopić) w temp. 180 stopni.
Pieczarki zapiekane 2
Kapelusze pieczarek obieramy, a ogonki odkrawamy.
Pieczarki zapiekane 2
Kiełbasę kroimy w drobną kostkę i nakładamy na pieczarki.
Pieczarki zapiekane 2
Startym serem posypujemy kiełbasę na pieczarkach.
Pieczarki zapiekane 2
Blachę z pieczarkami wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 20 minut (ser musi się roztopić) w temp. 180 stopni.