Sposób przygotowania:
Pieczarki zapiekane z farszem
Pieczarki obieramy, wyłamujemy nóżki i drobno je kroimy. Mięso oddzielamy od kości i też drobno kroimy. . Natkę opłukujemy i siekamy.
Marchew i paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki na farsz łączymy, doprawiamy do smaku i przygotowanym farszem napełniamy pieczarki.
Zasmarowujemy lekko majonezem.
Naczynie żaroodporne natłuszczamy i układamy w nim pieczarki. Zapiekać ok 40 min w 180 stopniach.
Marchew i paprykę kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki na farsz łączymy, doprawiamy do smaku i przygotowanym farszem napełniamy pieczarki.
Zasmarowujemy lekko majonezem.
Naczynie żaroodporne natłuszczamy i układamy w nim pieczarki. Zapiekać ok 40 min w 180 stopniach.