Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

Pieczarkowa zupa z makaronem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

smaczna zupa pieczarkowa z makaronem

Pieczarkowa zupa z makaronem

Składniki:

Pieczarkowa zupa z makaronem

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczarkowa zupa z makaronem
Na patelni na maśle podsmażamy cebulę, kiedy się zeszkli to dodajemy do niej pokrojone w plastry pieczarki i całość przesmażamy z dodatkiem peiprzu i soli. Usmażone pieczarki przekładamy do garnka i zalewamy wodą z dodatkiem kostki rosołowej. Następnie dodajemy drobno posiekany koperek, wlewamy śmietane i całość gotujemy 7 minut, W osobnym naczyniu gotujemy do miękkości makaron i odcedzony przekładamy do garnka z zupą – podajemy.

Tagi:

makaron