Sposób przygotowania:
pieczeń rzymska
Nagrzej piekarnik na 180 stopni C.
Wymieszaj mięso z surowymi jajkami,namoczonymi w mleku,odciśniętymi kajzerkami oraz przyprawami.Dno wysmarowanej, wysypanej bułką tartą keksówki wyłóż warstwą mięsa. Wzdłóż foremki ułóż jajka, wokół nich przeciętego w paseczki ogórka i kiełbaski (tak by powstał kwiatek). Boki i górę przykryj resztą mięsa.
Piecz ok 30 minut aż się zarumieni.Smacznego
Wymieszaj mięso z surowymi jajkami,namoczonymi w mleku,odciśniętymi kajzerkami oraz przyprawami.Dno wysmarowanej, wysypanej bułką tartą keksówki wyłóż warstwą mięsa. Wzdłóż foremki ułóż jajka, wokół nich przeciętego w paseczki ogórka i kiełbaski (tak by powstał kwiatek). Boki i górę przykryj resztą mięsa.
Piecz ok 30 minut aż się zarumieni.Smacznego
wedith1
ewala