Sposób przygotowania:
Pieczen rzymska
Zmieliłam łopatkę dodałam jajko sól pieprz i wodę wymieszałam i rozwałkowałam równo posmarowałam chyli posypałam soserem na to położyłam ser w plastrach na to jako oraz ogórek korniszon Zawinęłam w rulonik i do pieca w foli aluminiowej piekłam 1 godzinę następnie zdjęłam folie i piekłam jeszcze 20 minut do zarumienienia
![Pieczen rzymska Pieczen rzymska](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczen-rzymska-61881.jpg)
![Pieczen rzymska Pieczen rzymska](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczen-rzymska-61882.jpg)
![Pieczen rzymska Pieczen rzymska](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczen-rzymska-61883.jpg)
![Pieczen rzymska Pieczen rzymska](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczen-rzymska-61884.jpg)