Sposób przygotowania:
Pieczeń z polędwiczką
Z mięsa mielonego ,jajka ,cebuli, bułki rozmoczonej wyrobić masę dodając do smaku sól, pieprz,majeranek i ząbek rozgniecionego czosnku. Polędwiczkę natrzec solą z czosnkiem i popieprzyć. Uciąć kawałek folii aluminiowej dłuższy od polędwiczki . Na folię równomiernie położyć mielone, na środek dać polędwiczkę i przy pomocy papieru owinąć mielonym polędwicę tak jak pokazane na moim forum. Włożyć do blaszki i piec przykryte folią ok 1 godz w piekarniku nagrzanym do 200*C.Przed końcem odkryć , aby pieczeń się przyrumieniła.
Sarenka
Marzena.M.Siek
Bogusia
Natala1210
siwa12345
astra
Sarenka
misia53
sarenko ukrój sobie!
Bahus
norbi53
brozia