SUPERPRZEPIS

Pieczony boczek z papryką

  • 2
         
ocena: 5/5 głosów: 4
Pieczony boczek z papryką Więcej zdjęć (3)

Smaczny przysmak z boczku idealny na kanapki lub na pasty

Składniki:

Pieczony boczek z papryką

 

Sposób przygotowania:

Pieczony boczek z papryką
Boczek umyć ,osuszyć i natrzeć solą z paprykami . Zamarynowane mięso zafoliować i włożyć do lodówki na całą noc . Potem piec w 190 stopniach przez ok. godzinę czasu . W połowie pieczenia przełożyć na drugą stronę .Polecam na kanapki lub na zrobienie pasty .
Pieczony boczek z papryką
Umyty boczek natrzeć przyprawami i włożyć do lodówki najlepiej na całą noc .
Pieczony boczek z papryką
Boczek piec w 190 stopniach przez ok. jedną godzinę, musi się ładnie przyrumienić z obu stron