alicjaja

alicjaja

Szef Kuchni
[Przepisów: 70]

Pierś kurczaka w panierce z serem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pierś pokroić, jajko wbić na głęboki talerzyk dodać sól i pieprz. Ser zetrzeć na tartce obtaczać piersi w jajku, serze i bułce tartej.

Pierś kurczaka w panierce z serem

Składniki:

Pierś kurczaka w panierce z serem

 

 

Sposób przygotowania:

Pierś kurczaka w panierce z serem
Pierś pokroić na kotlety i rozbić, jajko wbić na głęboki talerzyk dodać sól i pieprz i roztrzepać, Ser zetrzeć na tartce (na małych oczkach) obtaczać piersi w jajku, serze i bułce tartej. Usmażyć na tłuszczu. Podawać z ziemniakami, frytkami lub ryżem