Sposób przygotowania:
Pierś kurczaka z pieczarkami
Pierś opłukałam, osuszyłam papierowym ręcznikiem, pokroiłam w nieduże paseczki w poprzek włókien. Pieczarki oczyściłam, opłukałam, pokroiłam w plastry. Na dużej patelni rozgrzałam olej, wrzuciłam mięso i smażyłam mieszając, a kiedy zmieniło kolor, wlałam sos sojowy i chwilkę razem smażyłam. Dołożyłam pieczarki, wsypałam kanię i szczyptę pieprzu, i nadal smażyłam na dużym ogniu do zrumienienia pieczarek, uważając jednocześnie, żeby się nie przypaliło. Podałam z kaszą wiejską ugotowaną z dodatkiem kostki bulionowej i z mizerią z gruntowych ogórków.
zewa
zbysiowa
edytaha
edytaha
zewa
jedynka ??? żartujesz ???
edytaha
Nie Ewuniu, nie żartuję. To chyba rewanż za komentarz pod jej przepisem.
zewa
To jest chore, toż to dzieci w piaskownicy się lepiej zachowują. Ale ja nie widzę jej żadnego przepisu.
edytaha
Ewciu, bo trzeba kliknąć "sortuj według daty", wtedy pokazują się przepisy bez fotek
przejs
Hehe, i wszystko jasne :D
Nawet jak ktoś zamiast gotować, przepisuje przepisy, widzi, że nie ma szans, żebyś pysznego kurczaka z pieczarkami przygotowała :D
Zasuwaj na korepetycje do olala90 :D :D :D
zewa
I koniecznie zrób lazanię według jej przepisu, hi, hi :)
edytaha
A zrobię, ale ni dzisiaj, bo dzisiaj ma na obiad "niepyszne" gołąbki :D
edytaha
Oj, chyba będę musiała :/
edytaha