Agataangel

Agataangel

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Piersi nadziewane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

po co ten krótki opis???

Piersi nadziewane

Składniki:

Piersi nadziewane

 

  • szparagowa,masło klarowane,przyprawa do drobiu,mielona,ostra papryka,bułka tarta-2 łyżki.

Sposób przygotowania:

Piersi nadziewane
Piersi umyć,roztłuc,przyprawić,ułożyć pomidory oraz fetę,zwinąć w rulon,obsmażyć z obu stron,podlać wodą lub bulionem.Dusić pod przykryciem około pół godziny.Bób i fasolkę ugotować w osobnych naczyniach.Podsmażyć drobno pokrojoną cebulę,na maśle.Pod koniec smażenia wsypać łyżkę bułki tartej.Połowę cebuli dodać do bobu,drugą połowę do fasolki.Wymieszać.Podawać z uduszonymi piersiami.