Sposób przygotowania:
Piramida śmietanowo-kakaowa
1 Ciasto Mąkę przesiać na stolnicę , dodać pozostałe składniki i zagnieść ciasto. Uformować kulkę owinąć folią i włożyć do lodówki na około 1 godzinę. 2 Pomada Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę. Cały czas miksując dodawać po jednym jajku, a następnie dodać kakao i śmietanę. Wszystkie dokładnie zmiksować. 3 Ciasto kruche wyjąć z lodówki i rozwałkować na wielkość tortownicy 26 cm Foremkę oprószyć mąką i wyłożyć dno szczelnie ciastem kruchym, a następnie wlać pomadę i piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni C około 50 minut 3. Śmietanę kremówkę mocno schłodzoną ubić z cukrem i wyłożyć na zimne ciasto. 4 Posypać startą czekoladą