Sposób przygotowania:
Piramidka serowa
Jajka wybić do miski i utrzeć z cukrem na puch. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia i kakaem. Wymieszać szpatułką. Przelać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Rozłożyć po całości. Piec ok 15-20 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu ostudzić. Galaretki rozrobić w mniejszej ilości wody i pozostawić do stężenia. Masę serową wyłożyć do miski i wymieszać z galaretkami. Z biszkoptu wykroić równoległe paski na kształt blaszki i ją obłożyć biszkoptem. Przelać masę serową i pozostawić w lodówce do ostygnięcia. Następnie gdy masa zastygnie odwrócić blaszkę i wyjąc ciasto. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, rozsmarować na cieście i posypać pokruszoną czekoladą z orzechami. Ponownie wstawić do lodówki.