Sposób przygotowania:
Pizza na naleśnikowym spodzie
Jajka wymieszać z mąką i mlekiem dodać szczyptę soli i odstawić na 30 min. Cebulę pokroić w krążki i lekko podsmażyć na 2 łyżkach oleju zdjąć do przestudzenia.Mięso smażyć na pozostałym oleju ciągle mieszając. Do mięsa dodać pokrojoną w kostkę paprykę i doprawić solą. Z ciasta usmażyć grube naleśniki i wyłożyć nimi blachę do pieczenia odkrawając brzegi. Naleśniki posmarować keczupem wymieszanym z połową serka ziołowego posypać parmezanem.Na nie położyć następne naleśniki , mięso mielone z papryką, cebule i krążki salami.Posypać pozostałym parmezanem i ziołami, wstawić do nagrzanego do 180 c.piekarnika do momentu roztopienia sera. Podawać na ciepło z dodatkiem sosu pomidorowego lub czosnkowego.