Sposób przygotowania:
Pizza po domowemu
Ciasto rozłożyć na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia. Keczup połączyć ze śmietaną i koncentratem pomidorowym. Wyłożyć na ciasto.
Parówkę i kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę poszatkować drobno. Wyłożyć składniki na sos na cieście.
Ser mozzarella odsączyć z zalewy. Pokroić w mniejsze kawałki. Posypać po pizzy.
Szczypiorek poszatkować. Także posypać po pizzy. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st. przez ok. 30 minut.
Parówkę i kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę poszatkować drobno. Wyłożyć składniki na sos na cieście.
Ser mozzarella odsączyć z zalewy. Pokroić w mniejsze kawałki. Posypać po pizzy.
Szczypiorek poszatkować. Także posypać po pizzy. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st. przez ok. 30 minut.
gosia47-47
SylaUla
gosia47-47
Dziękuje bardzo :)