Sposób przygotowania:
Placek amerykański
Jaja ubić z cukrem, dodać oliwę, przesianą mąkę z proszkiem, sodą i cynamonem. Wsypać orzechy (można je zastąpić rodzynkami), włożyć obrane i po krojone w piastry jabłka, delikatnie wszystko wymieszać. Piec godzinę w prodiżu z wkładką (ewentualnie w tortownicy). 100 g - 285 kcal
Gość
Ps jabłka utarłam na grubych otworach dodałam cukru i podusiłam na wolnym ogniu były super i połżyłam na spodzie ciasta a p[otem zalałam wierzch, lubie takie eksperymenty zobaczymy czy warto było
Gość
Ps jabłka utarłam na grubych otworach dodałam cukru i podusiłam na wolnym ogniu były super i połżyłam na spodzie ciasta a potem zalałam wierzch, lubie takie eksperymenty- zobaczymy czy warto było
poprawiłam błedy może morator usunie ten tekst u góry