Sposób przygotowania:
Pokusa obiadowaETAP 1:
1. Mięso kroimy na większe kawałki, doprawiamy solą oraz przyprawą, w każdym kawałku mięsa robimy otwór tzw. kieszonkę.
ETAP 2:
2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu dzielimy na mniejsze różyczki i mieszamy razem z serem feta.
ETAP 3:
3. Gotowym farszem nadziewamy mięso i zawijamy w boczek.
ETAP 4:
4.	Ziemniaki obieramy, kroimy w plastry i układamy w naczyniu żaroodpornym, doprawiamy solą oraz przyprawą do ziemniaków.
5.	Na ziemniakach układamy obraną i drobno pokrojoną cebulę oraz marchewki.
ETAP 5:
6.	Ostatnią warstwą są filety zawinięte w boczku.
7.	Pieczemy w piekarniku nagrzanym 30 minut w 180°C.
ETAP 6:
8.	Obiadek gotowy.
9.	Smacznego.