Sposób przygotowania:
Polędwica z cebulka
Mięso opłukać i pokroić w plastry, lekko rozbić.
Musztardę wymieszać z pieprzem i solą, natrzeć mięso i odstawić na kilka minut.
cebulę pokroić w plastry.Jabłka obrać i również pokroić w plastry
Na patelni obsmażyć mięso z obu stron.
Obsmażyć cebulkę dodać jabłka i dusić.
Miękkie plastry polędwiczek przełożyć na półmisek i obłożyć cebulką i jabłkami.
Musztardę wymieszać z pieprzem i solą, natrzeć mięso i odstawić na kilka minut.
cebulę pokroić w plastry.Jabłka obrać i również pokroić w plastry
Na patelni obsmażyć mięso z obu stron.
Obsmażyć cebulkę dodać jabłka i dusić.
Miękkie plastry polędwiczek przełożyć na półmisek i obłożyć cebulką i jabłkami.