Sposób przygotowania:
Pomidor w cieście naleśnikowym
Pomidory myjemy i parzymy wrzątkiem. Ściągamy skórkę. Kroimy w cienkie plasterki. Wszystkie składniki ciasta dokładnie mieszamy ze sobą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Przy pomocy widelca plastry pomidora maczamy w cieście i układamy na rozgrzanej patelni. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Smacznego!
![Pomidor w cieście naleśnikowym Pomidor w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidor-w-ciescie-nalesnikowym-304499.jpg)
![Pomidor w cieście naleśnikowym Pomidor w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidor-w-ciescie-nalesnikowym-304500.jpg)
![Pomidor w cieście naleśnikowym Pomidor w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidor-w-ciescie-nalesnikowym-304501.jpg)
![Pomidor w cieście naleśnikowym Pomidor w cieście naleśnikowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidor-w-ciescie-nalesnikowym-304502.jpg)