Sposób przygotowania:
Pomidorowa z dynią i cukinią
Mięso umyć, włożyć do garnka, zalać zimną wodą i gotować pod przykryciem na małym ogniu prawie do miękkośc mięsa.
Potem dodać do garnka warzywa, liść laurowy i ziele angielskie i gotować zupę dalej aż warzywa będą miękkie.
Jak wszystko będzie gotowe i miękkie doprawić do smaku a potem za pomocą blendera wszystko zmiksować.
Zahartować śmietanę z odrobiną zupy i wlać ją do garnka z zupą i wymieszać. W razie potrzeby zupę jeszcze doprawić i podawać z dowolnym makaronem.
Potem dodać do garnka warzywa, liść laurowy i ziele angielskie i gotować zupę dalej aż warzywa będą miękkie.
Jak wszystko będzie gotowe i miękkie doprawić do smaku a potem za pomocą blendera wszystko zmiksować.
Zahartować śmietanę z odrobiną zupy i wlać ją do garnka z zupą i wymieszać. W razie potrzeby zupę jeszcze doprawić i podawać z dowolnym makaronem.