kasiunia

kasiunia

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Pomidorowa z fetą 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pomidorami można się delektować cały rok, ale właśnie latem są najlepsze. Aromatyczne, soczyste, pełne witamin.

Pomidorowa z fetą 2

Składniki:

Pomidorowa z fetą 2

 

Sposób przygotowania:

Pomidorowa z fetą 2
Pomidory zmiksować. Czosnek obrać. Do gorącego bulionu dodać przecier z pomidorów, koncentrat oraz przeciśnięty czosnek. Gotować 15 min. Makaron ugotować wg przepisu. Odcedzić. Śmietanę wymieszać z mąką, wlać do zupy. Posolić do smaku. Podawać z makaronem i kosteczkami fety. Czas przygotowania: 25 min porcji 8