Babcia Halinka

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2266]

Pomidory po tunezyjsku

  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pomidory umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokrajać w plastry. papryke

Pomidory po tunezyjsku

Składniki:

Pomidory po tunezyjsku

 

Sposób przygotowania:

Pomidory po tunezyjsku
Pomidory umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokrajać w plastry. papryke oczyścić, opłukać, upiec w piekarniku, obrac ze skórki. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w paseczki razem z papryką. podsmażyć, włożyć pomidory, chwilę poddusić. Następnie przełożyć do naczyń jednoporcjowych żaroodpornych, posypać przyprawami, wbić jajka i zapiec w gorącym piekarniku.

Tagi:

jajko jajka