Sposób przygotowania:
Portobello z kaszą bulgur i warzywami
Na oliwie zeszklij drobno posiekaną cebulkę i po chwili dodaj do niej przetarty czosnek, nóżki oderwane z pieczarek i pozostałe warzywa pokrojone w drobną kostkę. Całość duś do miękkości a po chwili połącz z ugotowaną kaszą bulgur i pietruszką, całość dopraw solą i pieprzem.
Kapelusze pieczarek posyp solą i wstaw do piekarnika blaszkami do dołu tak aby wyleciała z nich zbędna woda (piecz 20min w 130stop).
Podpieczone pieczarki nadziej kaszą i wstaw z powrotem do pieca jeszcze na 15 minut.
Kapelusze pieczarek posyp solą i wstaw do piekarnika blaszkami do dołu tak aby wyleciała z nich zbędna woda (piecz 20min w 130stop).
Podpieczone pieczarki nadziej kaszą i wstaw z powrotem do pieca jeszcze na 15 minut.
Jagodowa
SylaUla
Magdalena88
mocsłodkości
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki
ciasteczka