Sposób przygotowania:
Potrawka z fasolką szparagową
Pokrojoną na kawałki fasolkę szparagową blanszować w osolonej wodzie, odcedzić.
Kiełbasę bez osłonki, pokroić w kostkę, delikatnie zrumienić na patelni, przełożyć do garnka, dodać fasolkę, podlać bulionem.
Por i czosnek posiekać, podsmażyć na oleju, połączyć z fasolką i gotować.
Fasolę czerwoną przepłukać wodą, osączyć, wsypać do miękkiej fasolki, dodać koncentrat i ketchup, wymieszać, zagotować.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
Kiełbasę bez osłonki, pokroić w kostkę, delikatnie zrumienić na patelni, przełożyć do garnka, dodać fasolkę, podlać bulionem.
Por i czosnek posiekać, podsmażyć na oleju, połączyć z fasolką i gotować.
Fasolę czerwoną przepłukać wodą, osączyć, wsypać do miękkiej fasolki, dodać koncentrat i ketchup, wymieszać, zagotować.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.