Sposób przygotowania:
Potrawka z kurczaka i warzyw
Potrzebyjemy 2 patelnie teflonowe.Na jednej patelni na odrobinie oliwy dusimy filety az sie zrumienia i podlewamy kostka knorra. dusiumy ok.15 min. W drugiej patelni dusimy w odrobinie oliwy nasze warzywa az sie zeszkla po czym dodajemy sosu z kurczaka z 1 patelni. i miete i dusimy ok.10 min. Robimy krem, W zaroodpornej brytwance ukladamy najpierw kurczaka, nastepnie warzywa, posypujemy czescia serow, polewamy kremem i posypujemy pozostala iloscia serow. Przykrywamy folia aluminiowa i naklowamy widelcem aby byl dostep powietrza. Pieczamy tak ok. 20 min. w sredno goracym piekarniku po czym zdejmujemy folie i pieczemy jeszcze ok. 15 mim do zrumienienia. ILOSC KREMU MOZNA ZWIEKSZYC W ZALEZNOSCI OD OCHOTY.