monikaa

monikaa

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 101]

Powiew wiosny czyli łosoś z koperkiem i szczypiork

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Smaczna przekąska z łososia z dodatkiem kiszonego ogórka, szczypiorku koperku i sera feta podana na razowym chlebie.

Powiew wiosny czyli łosoś z koperkiem i szczypiork Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Powiew wiosny czyli łosoś z koperkiem i szczypiork

 

 

Sposób przygotowania:

Powiew wiosny czyli łosoś z koperkiem i szczypiork
Łososia przekładamy do miseczki dodajemy do niego drobniutko posiekane ogórki, szczypiorek, koperek i ser feta pokrojony w małą kosteczkę. Wszystko doprawiamy solą, pieprzem i wciskamy sok z cytryny. Dokładnie mieszamy. Chlebek lub bagietkę kroimy w kromki nakładamy porcję łososia i zdobimy koperkiem.
Powiew wiosny czyli łosoś z koperkiem i szczypiork