Sposób przygotowania:
Przekładany wedel
Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami,dodać mąkę z proszkiem. Ubić pianę z białek i dodać do ciasta i zamieszać Piec w tem 180 stopni przez 25 minut.Tak samo upiec jeszcze 2 biszkopty tylko do jednego dodać orzechy i upieć.Do drugiego dodać kakao i upiec.
Masa
Cukier ,mleko i kakao zagotować ciągle mieszając. Margarynę utrzeć i dodać zimną masę.Galaretki rozpuścić oddzielnie i przestudzić.Do formy wyłożyć biszkopt pierwszy na niego masę na nią galaretkę zieloną ,biszkopt kakaowy znowu masa i galaetka czerwona i biszkopt orzechowy. Polać polewą
Masa
Cukier ,mleko i kakao zagotować ciągle mieszając. Margarynę utrzeć i dodać zimną masę.Galaretki rozpuścić oddzielnie i przestudzić.Do formy wyłożyć biszkopt pierwszy na niego masę na nią galaretkę zieloną ,biszkopt kakaowy znowu masa i galaetka czerwona i biszkopt orzechowy. Polać polewą