Sposób przygotowania:
Przysmak marcina
Makaron ugotować na półmiękko. Kiełbasę przekroic na pół a nastepnie w półksiężyce. Następnie podsmażyc na patelni. Pieczarki dokładnie umyc i pokroic w kostkę a nastepnie podsmażyć. Kolejno wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Makaron,kukurydzę,kiełbasę,pieczarki z pietruszką dokładnie wymieszać.Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem.Jajka roztrzepąc w mleku z solą i pieprzem. Kolejno wylac powstały zaczyn na powstałe wcześniej danie. Potem wstawić całośc do piekarnika na 25 minut w temp 200 st. W tym samym czasie koncentrat rozrobic z wodą solą i pieprzem do smaku. Polac na danie. Ser zetrzeć i posypac jedzenie. Całość zapiekać jeszcze przez 15 minut,