Sposób przygotowania:
pszczółka
masa kokosowa:
wszystkie składniki masy kokosowej wymieszać w rondelku, zagotować i odstawić do ostygnięcia.
ciasto:
utrzeć masło z cukrem i żółtkami dodając powoli mąkę zmieszana z proszkiem i mleko. na koniec dodać piane z białek lekko wymieszać i wyłożyć ciasto na blachę.
następnie polać je przestudzona mas kokosowa.
wstawić do piekarnika . upieczone ciasto przełożyć masa budyniowa najlepiej następnego dnia.
masa budyniowa:
do utartego masła dodajemy zimny ugotowany budyń.
wszystkie składniki masy kokosowej wymieszać w rondelku, zagotować i odstawić do ostygnięcia.
ciasto:
utrzeć masło z cukrem i żółtkami dodając powoli mąkę zmieszana z proszkiem i mleko. na koniec dodać piane z białek lekko wymieszać i wyłożyć ciasto na blachę.
następnie polać je przestudzona mas kokosowa.
wstawić do piekarnika . upieczone ciasto przełożyć masa budyniowa najlepiej następnego dnia.
masa budyniowa:
do utartego masła dodajemy zimny ugotowany budyń.