Sposób przygotowania:
Puchaty serniczek
Biszkopt;białka ubić na sztywno dodać cukier i żółtka i ubijamy tak długo aż masa będzie sztywna.Na koniec dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mieszamy łyżką.Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Masa serowa;Margarynę utrzeć dodawać po jednym żółtku i łyżce cukru ciągle ucierając.Następnie dodajemy po trosze zmielonego twarogu i mieszamy do połączenia składników.Galaretkę rozpuścić w 400 ml wrzącej wody i pozostawić do stężenia dodać na końcu do masy serowej wymieszać i wylać na biszkopt.Na masę serową wylać tężejącą galaretkę agrestową.Pozostawić do zastygnięcia. Masa białkowa;galaretkę ugotować wg przepisu i odłożyć do stężenia.Białka ubić na sztywno dodać cukier puder i chwilę miksować.Na koniec dodać tężejącą galaretkę ,zmiksować i wylać na galaretkę agrestową.Przechowywać w zimnym miejscu
przejs
iziona
alaaa
bajtek
alaaa
poprawiłam,,,żeby ktoś źle tej galaretki nie przygotował....