Sposób przygotowania:
Pudding z niespodzianką i bananem
1) Mleko wlewamy do wysokiego naczynia, wsypujemy proszek z kremu śmietankowego i kaszę mannę, łączymy za pomocą miksera i przekładamy większą połowę do kokilek.
2) Następnie dajemy po łyżce kremu toffi i po łyżce masła orzechowego.
3) Rozsmarowujemy i układamy na tym cukierki marcepanowe (lekko dociskamy).
4) Resztę masy wykładamy na cukierki marcepanowe.
5) Banana obieramy, kroimy na grubsze, skośne plastry i wbijamy w masę na wierzch.
6) Pieczemy ok. 15 minut w 220 stopniach.
7) Po upieczeniu posypujemy płatkami migdałów.
2) Następnie dajemy po łyżce kremu toffi i po łyżce masła orzechowego.
3) Rozsmarowujemy i układamy na tym cukierki marcepanowe (lekko dociskamy).
4) Resztę masy wykładamy na cukierki marcepanowe.
5) Banana obieramy, kroimy na grubsze, skośne plastry i wbijamy w masę na wierzch.
6) Pieczemy ok. 15 minut w 220 stopniach.
7) Po upieczeniu posypujemy płatkami migdałów.