Agnieszka 250897

Agnieszka 250897

Szef Kuchni
[Przepisów: 116]

pulpeciki

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6

pulpeciki

Składniki:

pulpeciki

 

  • 1 kg mielonego mięsa
  • pół małej kapusty
  • szklanka kaszy manny
  • 2 jajka
  • łyżka koperku
  • sól pieprz wegeta
  • olej

 

Sposób przygotowania:

pulpeciki
kapustę posiekaj drobniutko przełóż do dużej miski dodaj mięso kasze mannę koper jajka dobrze wymieszaj dopraw solą i pieprzem.wilgotną ręką uformuj małe pulpety porcjami obsmaż na oleju przełóż do garnka.zalej gorącą wodą dodaj szczyptę pieprzu i wegety i duś ok.25 min.są pyszne z sosem pomidorowym.