Sposób przygotowania:
Pulpety z kapustą kiszoną:)
Mielone wrzucamy do miski. Obieramy cebulę i kroimy ja w kosteczke dodajemy do mielonego. Nastepnie płuczemy kapustę kiszoną jak najdokładniej i odstawiamy na rondel, aby odciekła. Potem po odsiąknięciu dodajemy do mielonego. Bułka, która wcześniej była zamoczona w wodzie wyciskamy i dodajemy. Na koniec 1 całe jako bułka tarta i przyprawy. Wszystko mieszamy odstawaiamy na 20 min. I gotowe do smażenia.:) Smacznego!:)
Babciagramolka
Przepis piszemy dla kogoś kto wcale nie umie gotować i ma być tak napisany by ten ktoś mógł wg naszych wskazówek zrobić potrawę . Tu taki ktoś siądzie nad miska surowego mięsa z kapustą i albo zacznie płakać albo wwali wszystko na suchą patelnię i będzie smażyć
elzbieta8960