Sposób przygotowania:
Pyszne parówki z pieczarkami
Parówki pokroić na 3-4 części włożyć do garnka
Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i obsmażyć na małej ilości oleju i dodać do parówek.
Paprykę pokroić w kostkę i zeszklić na małej ilości oleju, dodać do garnka. Zalać śmietaną wymieszaną z keczupem. Gotować na małym ogniu około 20 minut często mieszając. Pod koniec gotowania dodać ser do do rozpuszczenia, a na koniec natkę pietruszki w dosyć dużej ilości.
Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i obsmażyć na małej ilości oleju i dodać do parówek.
Paprykę pokroić w kostkę i zeszklić na małej ilości oleju, dodać do garnka. Zalać śmietaną wymieszaną z keczupem. Gotować na małym ogniu około 20 minut często mieszając. Pod koniec gotowania dodać ser do do rozpuszczenia, a na koniec natkę pietruszki w dosyć dużej ilości.