Sposób przygotowania:
Pyszny sernik z migdałami
Na początku w misce połączyć mąkę, margarynę, cukier i proszek do pieczenia. Ze składników zagnieść kruche ciasto. Formę wyłożyć papierem do pieczenia. Dno wyłożyć ciastem.
Następnie jajka ubić z cukrem. Później dodać twaróg, budyń w proszku, miękką margarynę i likier. Masę dokładnie wymieszać, a następnie wyłożyć na ciasto.
Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni i piec ok. 60 minut. Po wyjęciu odstawić do wystudzenia. Zimne ciasto polać czekoladową polewą. Można także udekorować ciasto migdałami. Smacznego.
Następnie jajka ubić z cukrem. Później dodać twaróg, budyń w proszku, miękką margarynę i likier. Masę dokładnie wymieszać, a następnie wyłożyć na ciasto.
Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni i piec ok. 60 minut. Po wyjęciu odstawić do wystudzenia. Zimne ciasto polać czekoladową polewą. Można także udekorować ciasto migdałami. Smacznego.