Sposób przygotowania:
Rabarbar pod kruszonką
1.Rabarbar oczyszczamy,obieramy i płuczemy.Następnie dokładnie osuszamy i kroimy na małe kawałki.
2. Rabarbar przekładamy do formy żaroodpornej i posypujemy cukrem waniliowym.
3.Składniki kruszonki przekładamy do miski i rozcieramy opuszkami palców,tak żeby powstały małe grudki.
4. Przygotowaną kruszoną posypujemy rabarbar.
5.Następnie pieczemy około 15 minut w temperaturze 180 stopni do zrumienienia.
2. Rabarbar przekładamy do formy żaroodpornej i posypujemy cukrem waniliowym.
3.Składniki kruszonki przekładamy do miski i rozcieramy opuszkami palców,tak żeby powstały małe grudki.
4. Przygotowaną kruszoną posypujemy rabarbar.
5.Następnie pieczemy około 15 minut w temperaturze 180 stopni do zrumienienia.