bogusia82

bogusia82

Złoty Ekspert
[Przepisów: 873]

Rafaello na krakersach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 13

Ciasto jest bardzo szybkie do przyrządzenia i smaczne , moja rodzina bardzo lubi to ciasto , polecam .

Rafaello na krakersach

Składniki:

Rafaello na krakersach

 

  • 2-2,5 opakowania krakersów

 

  • 1 szklanka cukru

 

 

  • 300 gram wiórków kokosowych+do obsypania wierzchu

 

 

 

Sposób przygotowania:

Rafaello na krakersach
2 szklanki mleka zagotować z 1 szklanką cukru,w pozostałym mleku rozrobić obydwie mąki i wlać do gotującego się mleka.Ugotować budyń,ostudzić. Masło utrzeć do białości,dodawać po łyżce budyniu i utrzeć krem ,na końcu dodać wiórki kokosowe i dokładnie wymieszaj.

Przełożenie:krakersy-krem-krakersy-krem-krakersy-krem-wiórki kokosowe.