iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Razowy makaron z szpiankiem i fetą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Coś lekkiego dietetycznego i zdrowego w Nowym roku

Razowy makaron z szpiankiem i fetą

Składniki:

Razowy makaron z szpiankiem i fetą

 

 

Sposób przygotowania:

Razowy makaron z szpiankiem i fetą
Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy .Gotujemy ok 15 min .Odcedzamy na sicie .Szpinak podsmażamy na patelni na maśle .Doprawiamy do smaku ziarenkami smaku lub solą i pieprzem i wyciśniętym czosnkiem .Wykładamy ciepły makaron na talerz na niego serwujemy podsmażony szpinak .Ser feta kruszymy lub kroimy w małe kawałki.Dekorujemy pokrojonym serem feta danie .Podajemy na ciepło

Tagi:

sery szpinak ser