Sposób przygotowania:
Red Velvet Cupcakes
BABECZKI: Masło utrzeć z cukrem na gładką masę, dodać jajko i ekstrakt waniliowy. W innej misce mieszamy suche składniki. Dodajemy je do masła (najpierw część suchych składników, połowę mleka, resztę suchych składników i resztę mleka) Na koniec dodajemy barwnik. U MNIE BARWNIK W PROSZKU - dałam ok 1 płaską łyżeczkę. Jeśli chcesz uzyskać bardziej czerwone babeczki możesz nie dawać kakao do środka. 175 stopni 20-25 minut KREM: masło utrzeć z cukrem pudrem, następnie łyżką dokładać OSTUDZONY budyń.
![Red Velvet Cupcakes Red Velvet Cupcakes](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/red-velvet-cupcakes-143556.jpg)
![Red Velvet Cupcakes Red Velvet Cupcakes](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/red-velvet-cupcakes-143557.jpg)
![Red Velvet Cupcakes Red Velvet Cupcakes](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/red-velvet-cupcakes-143558.jpg)
![Red Velvet Cupcakes Red Velvet Cupcakes](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/red-velvet-cupcakes-143559.jpg)
marietta
karolajna
bede.gryzc
uwielbiam wszystko co malinowe, pewnie smakowałoby fajnie :)
Filipowski
bede.gryzc
w jakim sensie? czy w smaku dobry? na to wychodzi bo szybko zniknęły. a czy oryginalny? tego nie wiem :P