Sposób przygotowania:
Resztkowy makaron
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Szynkę kroimy w kostkę, podsmażamy.
Pieczarki obieramy, kroimy, dorzucamy do szynki i również podsmażamy.
Dodajemy przeciśnięty czosnek żeby również chwilę się podsmażył.
Dodajemy 2 łyżki serka i 2 śmietany, sól, pieprz oraz pokrojonego pomidora.
Ja znalazłam 2 suszone pomidory, tak więc też je dodałam. Dodajemy starty ser gouda i 2 plasterki żółtego sera topionego.
Dorzucamy odcedzony makaron. Wszystko mieszamy, chwilę podgrzewamy do rozpuszczenia. Polecam :)
Pieczarki obieramy, kroimy, dorzucamy do szynki i również podsmażamy.
Dodajemy przeciśnięty czosnek żeby również chwilę się podsmażył.
Dodajemy 2 łyżki serka i 2 śmietany, sól, pieprz oraz pokrojonego pomidora.
Ja znalazłam 2 suszone pomidory, tak więc też je dodałam. Dodajemy starty ser gouda i 2 plasterki żółtego sera topionego.
Dorzucamy odcedzony makaron. Wszystko mieszamy, chwilę podgrzewamy do rozpuszczenia. Polecam :)