aqua65

aqua65

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 331]

rigatoni barilla z serem pecorino i cuki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

poznalem ten oto przepis po raz pierwszy gdybylem we wloszech na kolacji pewnego dnia podczas wakacji

rigatoni barilla z serem pecorino i cuki

Składniki:

rigatoni barilla z serem pecorino i cuki

 

Sposób przygotowania:

rigatoni barilla z serem pecorino i cuki
posiekany czosnek i cebule smazyc przez ok 3 minuty na lyzce oliwy dolozyc pokrojona w paski cukinie dusic przez 5 min przyprawic smietane i pokrojony w kostke ser pecorino podgrzac w rondelku obrane i wypestkowane pomidory marynowac 30 min w zalewie z octu balsamicznego soli pieprzu i reszty oliwy makaron ugotowac al dente wylozyc na talerze dodac warzywa ozdobic klekasami z kremu serowego i bazylia na koniec .