Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe z farszem z serka topionegoETAP 1:

Paprykę kroimy w drobną kostkę, a natkę pietruszki i szczypiorek drobno siekamy. Przekładamy do małej miseczki.
ETAP 2:

Do warzyw w miseczce dodajemy serek topiony i za pomocą widelca mieszamy, aż powstanie farsz.
ETAP 3:

Filet z kurczaka kroimy w plastry i rozbijamy tłuczkiem. Przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem, a pikantną przyprawą do kurczaka tylko stronę, gdzie nie będzie farszu.
ETAP 4:

Na przyprawiony plastrach mięsa wykładamy po łyżeczce farszu.
ETAP 5:

Całość zawijamy w roladki.
ETAP 6:

Roladki maczamy w roztrzepanym jajku i panierujemy w bułce tartej.
ETAP 7:

Roladki smażymy na rozgrzanym tłuszczu.