Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, lekko rozbić, posypać filety przyprawą do kurczaka. Na filecie ułożyć po jednym słupku sera i kilka gałązek natki pietruszki. Zwinąć w roladki, opanierować w mące, przełożyć do rozmąconego jajka z solą i pieprzem. Obtoczyć w tartej bułce. Smażyć w głębokim tłuszczu na wolnym ogniu. Smacznego !
![Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-pietruszka-i-serem-korycinskim-330948.jpg)
![Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-pietruszka-i-serem-korycinskim-330949.jpg)
![Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-pietruszka-i-serem-korycinskim-330950.jpg)
![Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim Roladki drobiowe z pietruszką i serem korycińskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-pietruszka-i-serem-korycinskim-330951.jpg)