Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe z marynowaną śliwką
Każdą z piersi kurczaka przekrawamy na pół i delikatnie ubijamy. mięso przyprawiamy z każdej strony pieprzem, solą i suszoną pietruszką.
Układamy na każdym kawałku mięsa po 2 kawałki śliwki marynowanej w occie i zawijamy. Na koniec owijamy każdą roladkę plastrem wędzonego boczku.
Tak przygotowane roladki smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju. Podajemy na ciepło z ziemniakami lub ulubioną kaszą.
SMACZNEGO!
Układamy na każdym kawałku mięsa po 2 kawałki śliwki marynowanej w occie i zawijamy. Na koniec owijamy każdą roladkę plastrem wędzonego boczku.
Tak przygotowane roladki smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju. Podajemy na ciepło z ziemniakami lub ulubioną kaszą.
SMACZNEGO!