Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe z papryką i ogórkiem
Mięso rozbić na cienkie plastry posypać solą i czubrycą czerwoną ,następnie posmarować każdy płat mięsa musztardą ułożyć po plasterku szynki ,paprykę wydrążyć z nasion i pokroić w cienkie słupki razem z ogórkiem kiszonym ułożyć na szynce i zawinąć roladki ,spiąć wykałaczkami aby nie rozwalały się, następnie panierować w mące ,jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć roladki z obu stron aż będą upieczone w środku. Podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką .
Na patelni rozgrzać olej i smażyć roladki z obu stron aż będą upieczone w środku. Podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką .
monikaT83
2milutka
trzeba coś wymyślać by domownicy zjadali z checią;)
monikaT83
dobrej nocki:)
2milutka
:)))