iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Roladki śledziowe

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Roladki śledziowe z ogórkiem zielonym -wiosenne

Roladki śledziowe

Składniki:

Roladki śledziowe

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Roladki śledziowe
Śledzie odsączamy z zalewy i kroimy w paski dośc szerokie ok 1,5 cm . Ogórka zielonego dobrze myjemy i kroimy wzdłuż na cienkie plasterki. W taki długi plasterek ogórka zawijamy kawałek śledzia z kawałkiem koperku. Roladki układamy na półmisku i polewamy śmietaną . Solimy i doprawiamy pieprzem świeżo mielonym . Ozdabiamy szczypiorem. Polecam

Tagi:

śledzie