Sposób przygotowania:
Roladki wieprzowe zapiekane
Przygotowanie:
Mięso pokroić na 4 plastry.Rozbić,natrzeć solą i pieprzem.Warzywa pokrojone w kostkę wymieszać z żółtym serem i posiekaną natką.Tak przygotowany farsz podzielić na 4 części i nałożyć na plastry mięsa.Ciasno zwinąć schab i smażyć do zarumienienia.Roladki przełożyć do naczynia żaroodpornego.Piec w rozgrzanym do 180s.c piekarniku przez około godzinę,podlewając bulionem.
Mięso pokroić na 4 plastry.Rozbić,natrzeć solą i pieprzem.Warzywa pokrojone w kostkę wymieszać z żółtym serem i posiekaną natką.Tak przygotowany farsz podzielić na 4 części i nałożyć na plastry mięsa.Ciasno zwinąć schab i smażyć do zarumienienia.Roladki przełożyć do naczynia żaroodpornego.Piec w rozgrzanym do 180s.c piekarniku przez około godzinę,podlewając bulionem.