Sposób przygotowania:
Roladki z fasolką i marchewką
Filety z kurczaka rozbić przez worek, doprawić z obu stron.
Fasolkę oraz obraną marchewkę u parować do miękkości. Ostudzoną marchewkę pokroić w słupki.
Na filetach ułożyć kilka fasolek i słupki marchewki zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami.
Wstawić do lodówki na 1 h. Po tym czasie roladki panierować kolejno w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony na małym ogniu.
Fasolkę oraz obraną marchewkę u parować do miękkości. Ostudzoną marchewkę pokroić w słupki.
Na filetach ułożyć kilka fasolek i słupki marchewki zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami.
Wstawić do lodówki na 1 h. Po tym czasie roladki panierować kolejno w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony na małym ogniu.